A Dunagurihoz szükséges
és/vagy
elégséges felszerelések...

- Görkori mellé, főleg kezdőknek, ajánlott egy váltócipő (nyáron elég egy egyszerű szandál vagy papucs).

-
Fontos a védőfelszerelés, legalább csukló és térdvédőd legyen! A legjobb, ha minden van (sisak, csukló, térd, könyök). Extraként láthatósági mellény is jöhet, főleg, ha a hosszabb útvonalakon és közúton is gurulunk (ezt a KRESZ is előírja!).

-
Sok víz vagy ennek híján pénz üdítőitalra. Vízből sok fogy. A kiürült víztárolókat az útvonal melletti kutakból fel is lehet tölteni (ingyen).

-
Esőköpeny, napsapka, sebtapasz, fertőtlenítő, naptej (az érzékeny bőrűeknek).

-
Mobiltelefont, fényképezőgépet és CB-rádiót (ha van), hozhatsz, de gondoskodj a megfelelő, sérülésmentes csomagolásról (esés esetére is!)

- Valamilyen, a fenti eszközök befogadására alkalmas, és a mozgást nem akadályozó,
zsák, övtáska is szükséges. Ez egyéniség, felszereltség, pénz kérdése. Vannak görisek, akik védőfelszerelés nélkül, zsebre dugott kézzel gurulnak, de akad olyan is, aki a sisaktól, a zselés térdvédőn át, a hiper-szuper szellőző ruhákkal és vízzel felfújt hátizsákok társaságában jönnek el. Ez egyéniség és pénztárca kérdése, de mi mindenkit elfogadunk, nem flancolunk, minden jószándéku görkoris a pajtásunk, csak tarts velünk! :)

- Ajánlott még a görkorcsolya típusának megfelelő
kerékkulcs, egy pár (2db) tartalék csapágy,  esetleg egy tartalék tengely csavarral, arra az esetre, ha menet közben tönkremenne!

- Ha nem görkorival jössz, akkor a kerékpárodnak vagy más gurulós
"járművednek" megfelelő javító/szerszám készlet is.

-
Iratok! Valamilyen személyi és TB-kártya!!! Nem kívánt baleset esetén ezt kérik a mentősök! Reméljük nem lesz szükség rá, de ne hagyd otthon!!! 

Frissítve: 2013.04.07.  www.dunaguri.hu kapcsolat: dunaguri@gmail.com